Ontwikkeling
Door de jaren heen heeft J-Wire tal van interessante en uitdagende Java™ J2EE™ web applicaties kunnen ontwikkelen, steeds gebruik makende van de meest recente Java™ technologieën.
In onderstaande lijst vind u een chronologisch overzicht van de belangrijkste realisaties. De 'technische specificatie' link geeft per project een overzicht van de gebruikte technologieën.
Elastic Search
Elastic Search
Technisch analist
Jan 2019 - Juni 2019
Migratie van Google Search Appliance en implementatie van Elastic Search voor internet & intranet.
Elastic Search, ManifoldCF, Kibana, Swagger
One cliX
One cliX
Technisch analist - Software engineer
April 2016 - Maart 2022
Migratie van de verschillende customer services intranetten naar een "one knowledge database".
Applicatie De Ark
Pension De ark
Januari 2004 - Februari 2004 + November 2017
De intranet applicatie De Ark laat op een intuitieve manier toe om de klanten, de dieren en de bezetting van het pension te beheren. Naast de beheermodule voor klant en dieren, laat de reservatiemodule op een eenvoudige manier toe de dagelijkse inkomende en uitgaande reservaties te beheren.
GSM Cataloog
GSM's en tablets
Proximus
De nieuwe toestel catalogus (GSM's en tablets) staat online. Deze ondersteunt nu geavanceerd zoeken en biedt de mogelijk om GSM toestellen en tablets met elkaar te vergelijken. REST architectuur, ontwikkeld in Java™ 1.6 in ProxiPact, JSON en jQuery.
ProxiPact
Proximus
ProxiPact is de evolutie van PPL (Publishing Platform) naar een volwaardig CMS en dynamisch publishing platform. Het bevat oa de volledige knowledgebase van de klantendienst en biedt hen aan de hand van meerdere dynamische sites een eenvoudige manier om deze knowledgebase te raadplegen.
Skynet - NewsMe
Skynet - Belgacom
Bekijk op elk moment van de dag je gepersonaliseerd en meest geactualiseerd TV journaal. REST architectuur, ontwikkeld in Java™ 1.6 met Spring 3.0, JSON, jQuery (ajax) en Freemarker.
GSM instellingen via sms
ProxiPact - GSM instellingen via sms
Proximus
Als Proximus-klant downloadt u in enkele muisklikken gratis mms-, WAP- en Mobile Internet-instellingen.
Business e-Services
Proximus
Van het opvolgen van kosten tot de activering van tal van optionele mobiele diensten, Business e-Services opent een wereld van nieuwe online diensten. Dit centrale toegangspunt laat u toe om als professionele Proximus-gebruiker en 'beslissingsnemer' uw zakelijk mobiel park online te beheren.
Google Mini
Google Search Appliance
Implementatie van een interne intranet zoekmachine via google search.
Weblogic migratie
Weblogic migratie
Proximus
Migratie van een Novell eXtend (Silverstream) J2EE web applicatie naar de Weblogic applicatie server. Naast de migratie van Novell eXtend 4 naar Weblogic werd ook de Novell Director 4 content management laag volledig herschreven door gebruik te maken van oa Hibernate.
Publishing Platform
Publishing Platform (PPL)
Proximus
Om het beheer van de verschillende segmenten van de proximus.be website toe te laten, werd een content management systeem en website generatie tool voor de proximus.be site ontwikkeld.
Fleet Management
Fleet Management
Proximus
Het gaat om een internettoepassing die 3 modules combineert (ProxiManage, ProxiHandset en Administration) en een werkgever in het bezit van ten minste 30 SIM-kaarten de kans geeft om zijn gsm-vloot, evenals de facturatie van zijn verschillende oproepnummers, optimaal te beheren.
ProxiManage
ProxiManage
Proximus
Dankzij ProxiManage beheert u op een eenvoudige manier uw gsm-facturen via internet. U kan op een gebruiksvriendelijke manier de gegevens van de verschillende gebruikers analyseren en personaliseren. Bovendien maakt u in een handomdraai overzichtelijke rapporten.
@gent Online
@gent Online
Proximus
De @gent Online web applicatie laat erkende agenten toe om via het internet simkaarten op het proximus netwerk te activeren.
Contact
Algemene informatie
+32477681960
info at jwire dot be
Sponsoring
Voetbalploeg KFC Heusden
Mountainbike club De Herders
10de Herder Marathon